tiistai 16. huhtikuuta 2013

SLY22: Huhtikuun paketti


Tänään posti toi mukanaan pakettikortin, jolla pääsin hakemaan kuluvan SLY22 kierroksen viimeistä pakettia. Kylläpä päivä piristyi taas kummasti! Parini oli käärinyt paketin kauniiseen paperiin, johon hän oli myös piirrellyt hämähäkkejä ja kätkenyt viimeiseen kuukauteen kuuluvan paljastuksen sinne. Kotimatka menikin malttamattomana pakettia käännellen ja arvoitusta ratkaisten!


Ja kaikkea jännää paketti pitikin sisällään. Jane oli luonnollisesti mukana tutkimassa sisältöä, ja myös häntä oli muistettu tässä kuussa, jonka teemana sly- kierroksella on ollut hemmottelu. Jane tunnistikin omansa heti, kuten kuvasta näkyy: parini oli tehnyt hiiren samaan malliin kuin ensimmäisessä paketissa mukana tulleen lepakon, ja lisäksi Janelle oli myös Sheba - kissanruokaa. Hiiri pyöriskeleekin jo lattialla ja Jane juoksee perässä :) Jane kiittää!

Lisäksi pakettiin oli sujautettu merisuolaa, tomusokeria, fariinisokeria, siirappia ja turkinpippurichrushia, jotka olivat kaikki mukana tulleiden reseptien ainesosia. Myös nuolija ja ihana kirje oli laitettu matkaan.

Ohjeet oli muunneltu ihanasti kauhuteemaan liittyviksi, voi vitsi miten se pistikin hymyilyttymään! Tässä kuussa saan hemmotella itseäni mm. hedelmäisellä boolilla ja verisellä kädellä, aivomössöllä, turkinpippurimadoilla sekä mädäntyneillä luilla. Uskokaa tai älkää mutta ohjeet kuulostaa toooosi herkullisilta! Taidetaankin ensiviikonloppuna pitää mieheni kanssa leffailtaa ja nautiskella näitä epäilyttävän kuuloisia herkkuja ;)

Kiitos näistä kuluneesta kolmesta kuukaudesta kuuluu Vadelmasorbetille! Paketit on kyllä joka kuukaisi olleet tosi ihania ja piristäviä, ja oon tykänny tosi paljon siitä että kiinnostukseni kauhukulttuuriin on näin ihanasti otettu huomioon vaikka halloweeniinkin on vielä matkaa :D

Seuraava SLY kierros jää kuitenkin minun osaltani väliin. Yritän tässä vähän tiputella painoa, ja se menee hankalaksi jos joka kuukausi postissa tulee mitä ihanempia reseptejä ja aineksia niiden toteuttamiseen. ;) Mutta ehkä elokuussa uudestaan? Vaan vaikka nyt jäänkin tauolle, varmasti seurailen sly- toimintaa samaan tapaan kuin tähänkin asti ja kidutan itseäni. ;)


7 kommenttia:

 1. Hieno laatikko ja paketti =) kauhureseptit kuulostavat kivoilta =)

  VastaaPoista
 2. Ihan kauhean hauska paketti!
  Postaa kuitenkin niitä kauhunaposteltavia......

  Terv. http://nami-hiiri.vuodatus.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ajatus oli että jos sitä viikonloppuna pitäisi leffailtaa kauhuherkkujen kera, niin teen sitten kuvallisen postauksen kaikista herkuista ohjeineen ;)

   Poista
 3. Upea paketti ja Vadelmasorbetti on taas antanut mielikuvituksen laulaa hienosti resepteissä :)

  VastaaPoista
 4. Söpö kisu kuvassa ja hienon paketin olet saanut!!

  VastaaPoista
 5. Tosi kivoja juttuja olet kyllä saanut! :-) Oon monesti meinannut osallistua sly:hyn kans, mutta aina se on sit jotenkin jäänyt. Ehkäpä seuraavalle kierrokselle vois sitten osallistua! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suositella kyllä oikein lämpimästi sly- rinkiin osallistumista! Mäkin pidän nyt kuluvan kierroksen taukoa, mutta luultavasti ensi kierrokselle on taas pakko päästä mukaan :D Heinäkuussa mahtaa alkaa ilmoittautuminen siihen sitten :)

   Poista