SLY

SLY eli Salainen leivotaystävä on postitusrinki, jonka tarkoituksena on ilahduttaa toista ihmistä leivonta-aiheisella paketilla kerran kuussa. Yksi kierros kestää kolme kuukautta. Samalla saat myös itse leivonta-aiheisen paketin joltakin toiselta ringissä mukana olevalta. Kierroksen toimivuutta vahtii aina Emo, jolle tulee myös raportoida kun paketti on viety postiin tai oma paketti on saapunut. Kierroksen lopulla ahkeruus palkitaan porkkanapalkinnoilla. Ahkeruutta voi osoittaa mm. leipomalla paketin resepteillä tai saaduilla aineksilla, tai muilla kunkin kierroksen vapaaehtoisilla tehtävillä.

Lue lisää sly- toiminnasta sly- ringin omasta blogista! Ehkä sinäkin ilmoittaudut mukaan seuraavalle kierrokselle?


Tällä hetkellä pidän taukoa sly- toiminnasta ja yritän hieman tiputtaa kiloja, 


Menneet kierrokset: SLY22 - helmikuu - maaliskuu - huhtikuu - (2013)


SLY22 kierroksella minulle lähetteli paketteja Vadelmasorbetti Halauksin blogista. Jälleen kierroksestä jäi oikein hyvä maku suuhun, ja parini oli ottanut huomioon mieltymykseni kauhukulttuuriin vaikka halloweeninkin on vielä matkaa, ja se kyllä piristi mieltä kovasti :) Myös kissaani Janea oli muistettu tällä kierroksella, ja kehräävät kiitokset myös siitä! Tässä kertaus kierroksen paketeista:


Helmikuussa teemana oli talvipiknik, ja parini oli laittanut minulle ohjeet suolaisiin ja makeisiin vohveleihin sekä yhteen vohvelitäytteeseen. Paketista löytyi lettu- ja vohvelijauhoja luomuna, kermavaahtoa, oliiveja, omenahilloa, itsetehty lämpölepakko, musta rasia sekä herkkuja Janelle.


Maaliskuussa teemana oli pääsiäinen, mutta koska meillä ei pääsiäistä vietetä oikein millään tavalla niin parini oli koonnut minulle raikkaan keväisen paketin. Paketista löytyi appelsiinimehua, ananasrenkaita, appelsiininkuoripaloja, kirsikoita, vehnärouhetta, briossivuoka sekä paljon ihania keväisen raikkaita reseptejä.


Huhtikuun teemana oli hemmottelu, ja tällä kertaa parini oli kehitellyt minulle mukavia leffaeväitä joita voisin itse valmistaa. Kaikki reseptit oli nimetty uusiksi jollakin kammottavalla tavalla, kauhumieltymyksiäni ajatellen.  Paketti sisälti tarvikkeita joilla leffaeväät sai valmistettua, eli turkinpippurichrushia, merisuolaa, tomusokeria, fariinisokeria, siirappia ja nuolijan. Myös Janea oli hemmoteltu Sheba- kissanruoalla sekä itse tehdyllä hiirilelulla.

Itse lähettelin tällä kierroksella paketteja MinttuMaarialle MinttuMaarian Leipomukset blogiin.


 SLY21 - marraskuu - joulukuu - tammikuu - (2012-2013)


SLY21 kierroksella salaisena ystävänäni toimi Päivi, joka kirjoittelee blogia Päivin pöperöitä.  Myös tämä kierros oli aivan mahtava, ja Päivi oli ihanasti nähnyt vaivaa paketeissa. Minä arvostan oikein suuresti sitä, jos paketissa näkyy parin kädenjälki, vaikkapa käsin kirjoitettujen reseptejen tai tervehdyksen muodossa, niinkuin tällä kierroksella joka paketissa. Tässä kertaus saaduista paketeista:

Marraskuussa teemana oli muffinssit ja kuppikakut, ja saamani paketti sisälsi seuraavanlaisia juttuja: mustia muffinssivuokia sekä alumiinivuokia, patalaput, servettejä, tummaa ja valkoista suklaata, suklaaströsseleitä, marianne crushia, tomusokeria, valmis muffinssitarvikepakkaus sekä reseptejä.
Muffinssiainespakkauksella osallistuinkin Miss Cupcake kilapailuun, jossa saavutin toisen sijan
Muffinssi, jolla osallistuin kilpailuun
Palkinnoksi sain tämän suklaakiekon. 
Joulukuun teemana oli juhlavaa pikkurahalla, ja sain paketin joka sisälsi kynttilän, kaksi suklaapatukkaa, hasselpähkinärouhetta, piparkakkumaustetta, koristekakkupapereita sekä kuusi mystistä pakettia... Mysteeripaketit avasin yksitellen joulua odotellessa, ja kaikkea mukavaa niihin olikin kätketty:
Mysteeripaketeista löytyi sinistä koristelusokeria, sokerikuorrutetta, kissan muotoinen piparimuotti, jouluisia muffinssivuokia, karamellivuoksia, posliininen lahjarasia, piparisuklaata, jouluteetä sekä asiaankuuluva teepallo.
Joulukuussa minulle tupsahti myös porkkanapalkinto, minkä sain marraskuun aikana keräämistäni ruusuista. Palkinto oli pursotusteriä ja pusseja. Otinkin nämä heti käyttöön osallistuessani jouluisen Royal kääretortun tekemiseen.
porkkanapalkinto


Kääretorttu, jolla kilpailuun osallistuin. Voittoa ei kuitenkaan tällä kertaa tullut.


Tammikuun teemana oli tuoretta pullaa, lämmintä leipää, ja parin toivottiin lähettävän jotakin hiivaa sisältäviä reseptejä. Tällä kertaa parini muistikin minua monenlaisilla perustarvikkeilla, joita leipojan keittiössä kuluu tiuhaan tahtiin. Paketti sisältä vehnäjauhoja, hiivaleipäjauhoja, sokeria, vaniljasokeria, mantelirouhetta, kanelia, kardemummaa, pullasudin, sekä reseptejä tietysti.

Itse lähettelin tällä SLY21 kierroksella paketteja Jontulle Talo järven rannalla blogiin.

SLY20 - elokuu - syyskuu - lokakuu - (2012)


SLY20 kierroksella minulle lähetteli paketteja Markka Kylmäkosken kuulumiset blogista. Suuret kiitokset sinulle kaikista paketeista, ensimmäinen kierrokseni sly- ringissä oli oikein mieluisa! Ja tässä vielä kertaus saaduista paketeista:


Elokuun teemana oli puutarhan sato ja luonnon antimet ja paketti olikin oikein teeman mukainen. Sisältö koostui seuraavista asioista: hillosokeri, mehupullo, hillopurkki, säilöntäetikettejä, leivinjauhe ja vanilliinisokeri. Lisäksi paketissa oli Kodin kuvalehti, joka sisälsi paljon hyviä mehujen ohjeita sekä onnittelukortti synttäreiden johdosta.


Syyskuun teemana oli syksyn värit. Paketti sisälsi tällä kertaa piirakkavuoan, fariinisokeria, kanelia, kettukarkkeja, tuikkukipon sekä reseptejä. Lisäksi paketissa oli piristävä kortti.


Lokakuussa teemana oli Piristystä pimeneviin iltoihin, ja minä sain hyvin halloween- teemaisen paketin! Tämä olikin aivan ihastuttava ja todella mieleinen, tällainen kauhuhöperö kun olen. Tällä kertaa paketin sisältö koostui fatzerin suklaalevyistä: 1 tumma suklaa ja 1 maitosuklaa, sokerimassasta, vaniljakreemistä, pimeässä hohtavista kummituksista & kurpitsoista, halloweenaiheisesta serpentiinistä ja pääkalloin kuvioidusta pikkuisesta sukkakukkarosta. Lisäksi paketissa oli herkullisia halloweenreseptejä sekä askarteluohje, ja myöskin kortti jossa parini paljasti itsensä. Paketin mukana tuli myös kierrokselle kiertänyt Cake craft & Decoration lehti.

Itse lähettelin SLY20 kierroksella paketteja Sokerihelmelle.

Lisäksi sain SLY20 kierroksella Emolta pienen synttärimuistamisen, ja syyskuussa ahkeruuteni palkittiin Maku- lehden sponsoroimalla tuotepalkinnolla!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti