Yoana

Tietoja minusta & blogista

Hei! Minä olen Yoana ja tämän blogin kirjoittaja. Blogi kantoi aikaisemmin nimeä Nöyhtäpallero, ja kirjoittelin sitä nimimerkillä Nizureth, mutta päätin sittemmin uudistaa blogia kunnolla. Siinä vaihtui sitten blogin nimi, kirjoittajan nimimerkki ja koko ulkoasu!

Nöyhtäpallero eli Nöyhtis piti sisällään monenlaisia kirjoituksia elämästäni: vähän sitä sun tätä, mikä nyt milloinkin sattui kiinnostamaan. Kun blogista alkoi tulla enemmän leivontapainotteinen, muu höpöhöpö jäi vähemmälle ja siitä lähti ajatus blogin uudistamisesta ja sisällön selkeyttämisestä. Joitakin vanhoja ja nyttemmin turhan oloisia postauksia tuli poistettua, joitakin asioita on niputettu yhteen, ja blogi tuntuu ainakin omasta mielestäni nyt selkeämmältä.

Viime uutena vuotena tein itselleni melkoisen lupauksen ja haasteen vuodelle 2014: Olen luvannut olla koko vuoden herkkulakossa! Paino onkin mukavasti lähtenyt tippumaan kun herkuttelu on jäänyt pois kuvioista, mutta sitten taas alkoi kalvamaan se, että tämä blogi jäi niin kovin hiljaiseksi. Niinpä aloin pohtimaan, että miksipä en alkaisi julkaista ihan tavallisia ruokaohjeita täällä. Ruuan laitto on kuitenkin pakollinen paha arjessa (olen selkeästi enemmän leivonta- kuin ruuanlaittoihminen) ja valokuvausta rakastan, joten tällä tavoin ruuan kivaksi laittamiseenkin tulee jotakin intoa. Vaikka blogin nimi viittaakin tällä hetkellä enemmän herkutteluun, en tämän vuoden mittaisen lakon takia ala kuitenkaan vaihtamaan nimeä enää. Ensi vuonna palataan taas herkkujen pariin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti