keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Porkkanapiirakka

UUNIPELLILLINEN

Taikina:
4 munaa
225 g voisulaa
n. 4 dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
½ tl soodaa
2 tl kanelia
1 tl suolaa
300 g porkkanoita (n. 4-6 kpl)

Kuorrute:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
250 g tomusokeria
100 g pehmeää voita
3 tl vaniljasokeria

1. Vaahdota munat ja sokeri.
2. Lisää voisula, kuivat aineet ja porkkanaraaste. Sekoita.
3. Paista 200 asteessa n. 25 min.
Täyte:
- sekoita tuorejuusto, tomusokeri, pehmeä voi ja vaniljasokeri. Levitä jäähtyneen tortun päälle.
- Koristele esim. mantelirouheella
- Anna jähmettyä kylmässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti