sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Välipalavinkki: Marjamalja



Myös marjamalja on nopea valmisteinen ja herkullinen välipala. Sitä varten tarvitset

½ dl kaurahiutaleita
1 rkl sokeria
pakastemarjoja, esim. mustikka, vadelma, mansikka
mautamatonta jogurttia

Sekoita kaurahiutaleet ja sokeri pinnoitetulla paistinpannulla. Laita pannu lämpimälle liedelle ja paahda kaurahiutaleita ja sokeria koko ajan sekoittaen. Seos on paahtunut, kun hiutaleet ovat saaneet vähän väriä ja sokeri on imeytynyt hiutaleisiin. Anna jäähtyä.

Kokoa paahdetut hiutaleet, marjat ja jogurtti kerroksittain lasiin tai astiaan ja herkuttele.

3 kommenttia:

  1. Aaaargh, kun näyttää hyvältä! Eikä meillä oo marjoja...

    VastaaPoista
  2. Todella herkullisenn näköinen. Maistuis kyllä minullekkin aamukahvin seuraksi.

    VastaaPoista
  3. Niin terveellistä ja niiiiin hyvää!

    VastaaPoista