perjantai 15. helmikuuta 2013

SLY22: Helmikuun paketti

Kylläpä vain päivä parani heti, kun puhelin piipitti tekstiviestiä, jossa luki että minulle on paketti. Paketti oli Salaiselta leivontaystävältäni, ja hän oli käyttänyt ÄrräPakettia. Mahtavaa! Mulla onkin nimittäin toi Ärrä työharjoittelupaikan ja koulumatkan varrella, ja kun tuli vielä tekstiviestillä ilmoitus, niin ei tarvinut erikseen lapun kanssa lähteä uudelleen reissuun :) Säästyy aikaa kummasti, mulla kun ei ole muuta kulkuneuvoa käytössä kuin jalat. Vaikka kuljen lähes päivittäin ja ainakin kahdesti saman päivän aikana tuosta Tuiran läpi, havahduin vasta nyt siihen tosiseikkaan että tossa Merikosken kadulla on kaksi ärrää: kummallakin puolen katua yksi. Jos siis jatkossa käytät ÄrräPakettia, Salainen ystäväni, voit huoletta valita kumman ärrän vaan, yhtä lähellä ne ovat ;)


Kävin paketin haettuani vielä kaupassa, ja miten hullua olikaan kun törmäsin mieheeni sielä :D Hän oli asioimassa kaverinsa kanssa, ja itse olin etuajassa liikenteessä kun jumppahousut oli jäänyt kotiin, enkä siis mennytkään kuntosalille. Pääsinkin sitten loppumatkan autokyydillä kotiin. Autossa pakettia räpeltäessäni huomasin jotakin epämääräistä suherrusta, joka herätti mielenkiintoni. Irrotin varovasti tarran päältä, ja alta paljastui tuollainen ihanan söpöinen hämähäkki, joka toivottelee ihanaa helmikuuta! awwwwwsss. Mutta hölmöt tädit Ärrällä oli laittaneet jonkun lapun päälle, niin että meinasi jäädä huomaamatta. Onneksi siis sain autokyydin, että oli aikaa räpeltää pakettia ;)


Kotiin kun päästiin, niin suorinta tietä pakettia avaamaan! Sainkin tuossa aikaisemmin pientä vihjettä paketista e- kortin muodossa, ja jännitys on ollut korkealla. Ja oli kyllä hymy korvissa paketin sisältöä tutkiessa! Ensimmäisenä sieltä pilkisti kirje, joka pisti hymyilyttämään vielä enemmän. Aivan ihanan persoonalliseen tyyliin kirjoitettu. Parini kertoi mm. että on mielenkiintoista saada tällainen kauhuun mieltynyt henkilö pariksi, ja mieltäni kyllä lämmittää suuresti että kukaan ei ole vielä mieltymyksiäni katsonut kieroon :D Täytyy myöntää, että joskus vähän jännittää miten ihmiset suhtautuu tähän mun kauhuhullutukseen. Parini kyseli myös, että mistä olen löytänyt kaikki aivomuotit yms. niin vastauksena tähän että suurin osa on tilattu nettikaupoista. Bake & Partystä olen tilannut ainakin ison aivomuotin ja hieman pienemmän 3D- aivomuotin, silmämunamuotit ja hautakivimuotit. Ja tietysti, aina kun Halloween lähestyy, minä kierrän hullun kiilto silmissä kaikki mahdolliset puodit läpi löytöjä etsien ;)

Mutta mutta! Kurkataanpa nyt paketin sisältöön! Tai tuossahan se on yläpuolella kuvana, mutta tässä vielä sanallinen selonteko, eli:

kirjeen lisäksi parini oli laittanut minulle isoäitinsä vohveliohjeen. Mukana oli ohje niin suolaisiin kuin makeisiinkin vohveleihin, sekä ohje kinkkutäytteeseen suolaisille vohveleille. Meillä taitaakin olla vohveliviikonloppu edessä! Jos sää on mieluisa, voidaan pitää talvipiknik vohveleiden merkeissä. ;) Paketista löytyi myös omenahilloa, mikä onkin mukava vaihtelu "punaisille hilloille", monesti sitä tulee vaan tottumuksesta ostettua mansikka tai vadelmahilloa. Ja pursutettavaa kermavaahtoa löytyi kanssa! Tämä onkin sellainen kerma, joka avaamattomana säilyy huoneenlämmössä, mutta on hyvä laittaa jääkaappiin nelisen tuntia ennen tarjoilua. Enpä ole ennen tällaiseen törmännytkään :) Suolaista täytettä ajatellen paketissa oli oliiveja, ja itse vohveleiden tekoon luomukaupasta hankittuja lettu- ja vohvelijauhoja. Täytyy totta tosiaan päästä hetimmiten kokeilemaan! Onneksi paketti tuli viikonlopuksi, sillä viikonloppuisin olen sallinut itselleni herkuttelun, viikolla koitan elää terveellisesti ja laihtua hieman. ;) Mukana oli myös kaunis musta rasia, jonka sisältä paljastui yllätys josta parini etukäteen hieman vihjailikin. Kyseessä on erränlainen lämpölepakko!



Tämä lepakko toimii niin, että kun sen sujauttaa eväskoriin kylmänä, pysyy eväätkin viileinä. Mutta myös toisinpäin. Jos lepakon lämmittää mikrossa, pitää se eväät silloin lämpimänä. Aivan ihana idea ja valtavan suloinen toteutus! Todellakin pidän tästä lepakkokaverista, aivan hurjasti!! Lepakon siivessä on lappu, jossa lukee "Rakkaudella tehty." Arvostan todella suuresti käsitöitä, ja sitä että ihmiset viitsivät nähdä vaivaa, joten ilahduin kyllä aivan valtavasti tästä. Mitähän mahtaa olla lepakon täytteenä, nimittäin kissani Jane kiinnostui lepakosta saman tien ja alkoi nuolla sen pintaa... hmm...


Perheemme pinintä ja karvaisinta jäsentä, Janeakaan ei oltu unohdettu. Janelle oli sujautettu mukaan Whiskasin herkkutikkuja, ja annoinkin yhden heti kun olin saanut herkut ensin kuvaan. Ja kyllä maistui kissaneidille! Kuvassakin näkee, jos tarkkaan katsoo, kuinka kieli lipoo suupieliä ;)

Suuren suuret kiitokset tästä kaikesta kuuluu uudelle Salaiselle leivontaystävälleni, kuka sitten lienetkin! Suuret kiitokset! <3 Tuskin maltan odottaa ensikuun pakettia, kun tämäkin oli näin ihana! ;)

12 kommenttia:

  1. Mäkin haluun tommosen lämpölepakon!!! :D Aivan huippu idea, ja todella ihanaa kun ihmiset näkee vaivaa ja keksii kaikkea söpöä kuten hämähäkki pakettiin piirrettynä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo lepakko on kyllä aivan ihana! :D Ja se on tosiaan mukava huomata miten ringissä on paljon mukana sellaisia ihmisiä, jotka haluavat ilahduttaa parejaan pienillä käsitöillä tai muuten ottavat parin mieltymykset huomioon, kuten juurikin tuo hämäkäkki paketin kyljessä :D Tällaiset ihanat ihmiset saa kyllä aivan koukuttumaan tähän sly- toimintaan ;)

      Poista
  2. Hei wau ex-parini. Mahtavia ideoita paketti pullollaan, lepakko tietenkin ihan ykkönen...voin kertoa, että sinun ripeyttäsi on hieman ikävä - meikä ei ole vielä saanut pakettia tälle kuulle, hmm...no, odotus palkitaan varmaan pian...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä paketti tosiaan nostatti hymyn korviin ja toi juuri oikeanlaista piristystä hyiseen, helmikuiseen arkeen. ^__^ Hmm, varmasti pian saapuu paketti sinullekin, ja eiköhän se odotus sitten tosiaan palkita :) Niin monesti nämä rinkiläiset tuntuvat keksivän niin ihania juttuja :)

      Poista
  3. Ompa hieno paketti. Lepakka on todella käytännöllinen ja todella ihanaa että se on tehty juuri sinun mieltymysten mukaan.

    Ihana kisu!

    ps. minäkin asuin nuorena tyttönä samoilla kulmilla kun sinä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska ajatella että olet joskus tallustellut näitä samoja katuja, hih :D Jane kehrää ja kiittää, se tässä kanssani lueskelee juuri uusia blogikommentteja ;) Ja on tosiaan hauskaa miten rinkiläiset ryhtyvät innolla tekemään jotain kivaa parin mieleiseksi, vaikka salainen ystäväni kirjeessä kertoikin ettei itse oikein kauhusta mitään tiedä. Hauskaa, että paria ilahduttaakseen kokeillaan jotakin itselle uutta ^__^ Eihän sellaisesta voi kun ilahtua!

      Poista
  4. Mieletön paketti, mahtava lepakko ja ihana että kisukin sai herkkuja :) Ja toi omenahillo on yksi parhaista mitä kaupasta saa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. ^__^ Se on kyllä oikein ilahduttavaa kun lemmikkikin on paketissa otettu huomioon, ei voi kun olla iloinen :) Omenahilloa en vielä olekaan ehtinyt maistaa, vaikka perjantaina vohveleita teinkin. Meinasin kyllä, mutta ajattelin syödä vanhan avatun purkin ensin pois. Mutta sehän tarkoittaa vain sitä, että täytyy tehdä vohveleita uudestaan :D hihi

      Poista
  5. Saitpas hauskan paketin, tuo lepakko on hieno, tulee mieleeni viime kesä kun yöllä mökillä heräsin siihen kun jokin suhahti ohi nenää hipoen ja lepakkohan se siinä sitten könötti seinähirren päällä. On muuten aika pelottavan näköinen olio tälläiselle joka pelkää jopa pientä hiirtä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt oon kyllä kateellinen, sillä itse en ole koskaan nähnyt oikeaa lepakkoa! Se ois hurjan jännää :D

      Poista
  6. Hieno paketti ja tuo lepakko on kyl huippu =)

    VastaaPoista