maanantai 30. heinäkuuta 2012

Korvapuustit


1 annos pullataikinaa
voita / margariinia
sokeria
kanelia

voiteluun: muna
koristeeksi: raesokeria

Jaa pullataikina kahteen osaan. Laita toinen puolikas takaisin kulhoon ja kauli toinen ohueksi levyksi. Taikinaa on niin paljon että korvapuustit on helpompi tehdä kahdessa osassa.


Levitä levyn pinnalle voita. Helpoiten onnistut käyttämällä lusikan takapuolta apunasi.


Ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.


Rullaa taikinalevy ja paloittele se veitsellä kolmionmuotoisiksi palasiksi.


Aseta pullat pellille leivinpaperille kolmion leveä puoli alaspäin. Paina kärki "lyttyyn" sormellasi


Voitele pullat kananmunalla ja koristele raesokerilla. Paista 225 asteessa 10-20 min pullan koosta riippuen. 

4 kommenttia:

  1. Voi eiiiii... Kyllä välillä tekee ihan hirveästi mieli tuoretta pullaa ja kylmää maitoa <3
    Mä oon tosin vaan kerran tehnyt korvapuusteja, ja ne ei todellakaan pysyneet noin nätisti kasassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanon tähän että ei auta kuin koittaa uudestaan! :D Harjoitus tekee mestarin ;)

      Poista
  2. Korvapuustit on kyllä parhautta <3 Näitä sitten joka aamu kouluun? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No saisinpahan ainakin leipoa sieluni kyllyydestä, kun kantasin joka aamu tuoretta pullaa kouluun, hihi :D

      Poista