1 annos pullataikinaa
voita / margariinia
sokeria
kanelia
voiteluun: muna
koristeeksi: raesokeria
Jaa pullataikina kahteen osaan. Laita toinen puolikas takaisin kulhoon ja kauli toinen ohueksi levyksi. Taikinaa on niin paljon että korvapuustit on helpompi tehdä kahdessa osassa.
Levitä levyn pinnalle voita. Helpoiten onnistut käyttämällä lusikan takapuolta apunasi.
Ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.
Rullaa taikinalevy ja paloittele se veitsellä kolmionmuotoisiksi palasiksi.
Aseta pullat pellille leivinpaperille kolmion leveä puoli alaspäin. Paina kärki "lyttyyn" sormellasi
Voitele pullat kananmunalla ja koristele raesokerilla. Paista 225 asteessa 10-20 min pullan koosta riippuen.
Voi eiiiii... Kyllä välillä tekee ihan hirveästi mieli tuoretta pullaa ja kylmää maitoa <3
VastaaPoistaMä oon tosin vaan kerran tehnyt korvapuusteja, ja ne ei todellakaan pysyneet noin nätisti kasassa :D
Sanon tähän että ei auta kuin koittaa uudestaan! :D Harjoitus tekee mestarin ;)
PoistaKorvapuustit on kyllä parhautta <3 Näitä sitten joka aamu kouluun? ;D
VastaaPoistaNo saisinpahan ainakin leipoa sieluni kyllyydestä, kun kantasin joka aamu tuoretta pullaa kouluun, hihi :D
Poista