tiistai 13. marraskuuta 2012

SLY21: Marraskuun paketti


Miten ihanaa! Tänään saapui sly21- kierroksen ensimmäinen paketti, ja se oli vieläpä niin runsas, että teki tiukkaa saada kaikki mahtumaan samaan kuvaan! Suuret kiitokset sinulle salainen ystäväni, onnistuit kyllä piristämään päiväni tällä paketilla!


Jo postissa virkailijan antaessa minulle pakettini, olisi tehnyt mieli repiä se saman tien auki... Paketti oli nimittäin melko painava ja mielenkiinto heräsi heti, että mitä ihmettä se mahtaakaan sisältää... Kotiin asti sentään maltoin ennen kuin rupesin repimään teippejä.

Paketti sisälsi vaikka mitä ihanaa!

- Tosi somat, teeman mukaiset patalaput
- alumiinisia muffinssivuokia
- mustia vuokia kultaisella kuvioinnilla
- tummia, sinisen sävyisiä servettejä
- pandan tummaa ja valkoista suklaata
- suklaastösseleitä
- mariannecrushia
- tomusokeria
- valmiit muffinssiainekset
- käsinkirjoitettuja reseptejä
       * lämpimät suklaamuffinssit
       * valkosuklaiset mustikkamuffinssit
       * pekonisydänmuffinssit
       * cappuccino - muffinssit
-ihana, käsin tehty kortti tervehdyksineen
- Dr. Oetkerin reseptivihkonen

patalaput

Oli kyllä hirveen hyödyllinen paketti, ei voi muuta sanoa. Suklaata ja tomusokeria menee leivonnassa aina, joten niitä on hyvä olla. Ja vaikka paketissa tuli kahdenlaisia muffinssivuokia, niin kummatkin ovat ihan uudenlaisia kaapissani, vaikka vähän aikaa sitten tilailinkin uusia vuokia :D Suklaastösseleitäkään ei vielä kaapeista löytynyt, ja servetitkin oli uudenlaisia. Kaikkea kivaa :)

Muffinssipakettikin menee varmasti pian kokeiluun, tässä on jo kokoajan sormet syyhynny availemaan pakettia ja tutkailemaan että mitä kaikkea se pitää sisällään :D Tykkäsin myös hirveästi käsin kirjoitetuista resepteistä sekä kortista! Pieni käsityö ja väkertäminen saa minut aina hyvälle tuulelle ^___^ Reseptit oli kyllä tosi herkullisen oloisia kaikki, ja menevät varmasti ennenmmin tai myöhemmin kaikki kokeiluun. Erityisesti mielenkiinto heräsi pekonisydän muffinsseihin, joita parinikin kehui kortissa.

parini askartelema kortti sekä reseptejä kortin välissä

Vielä kerran kiitokset sinulle salainen ystäväni! Olet onnistunut kasaamaan erittäin onnistuneen ja teemanmukaisen paketin! Kyllä nyt kelpaa ^__________^

15 kommenttia:

  1. Wau, mikä ihanuus ! Tuosta saa jo kaikkea hyvää leivottua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta ^___^ Monenmoiset muffinssit tämän paketin avulla loihtii! :)

      Poista
  2. Ihana paketin olet saanut, minäkin haluaisin tuollaiset iiihanat patalaput ^_~
    Herkullisen kuuloisia ohjeitakin sait =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täällä jo sormet syyhyääkin leipomaan, on niin herkkuja tosiaan nuo ohjeet :D

      Poista
  3. Ompa upea paketti! Tuosta riittää iloa pitkään.

    VastaaPoista
  4. Kiva, että päivän piristys onnistui :) Paketin syötävä -osio olikin keskittynyt enemmän siihen koristelupuoleen kuin itse leivontaan. Seuraava paketti on jo rakenteilla. Kysyn kuitenkin, että onko sinulla/teillä jotain aivan erityistä perinnettä jouluun ja joulun aikaan liittyen? Tai kenties ihan suoraa toivetta juhlan aikaan toteutettavaksi?

    t: sly:si

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi, no menikin itseasiassa aivan nappiin koska muffinssit on sellainen leivos, joiden koristelu on ihan hirmu ihanaa puuhaa. Ei siis haitannut ollenkaan että painotus oli sielä koristelun puolella ;)

      Tuosta joulusta sen verran, että meillä on tuon miehekkeen kanssa vähän "totuttelua" tähän jouluun. Hän kun ei ole jouluihmisiä ollenkaan, ja minä taas tykkäisin laittaa ja tehdä vaikka kuinka. Luultavasti joulu menee niin, että minä laitan jotakin vähän parempaa ruokaa ja leivon joulun herkkuja, sitten ollaan vaan. Mutta jos sinulla mielessä/tiedossa jotakin mielenkiintoista, niin laita ihmeessä paketin mukaan! Mä oon väkerrelly itekseni sellaista joulun leikekirjaa, jonne olen koonnut mm. reseptejä ja kaikenlaisia joulun perinteitä mitä nettiä selaamalla on löytynyt. Joskus mä aijon vielä niitä toteuttaa, koska itse tykkään joulusta ja kaikesta siihen liittyvästä hurjasti. ^__^

      Poista
  5. Mmm, herkku paketti! ^_^ Tämän kuun teema oli erikiva, kun nykyään löytyy monenmoista muffiinikuosista keittiömatskua. =) Niin kuin esimerkiksi nuo patalaput. Todella suloiset! Patalappuja ei muutoinkaan voi olla koskaan liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. totta. :) Tää muffinssiteema on tosiaan kyllä ihan huippu, muffinssit on itelläkin yks lemppari leivoksista :) Ja niiden koristelu on erityisen kivaa!

      Poista
  6. Mahtava paketti, ihanine herkkuineen.
    Patalaput todella kauniit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. patalaput on kyllä ihanat, ihastuin niihin itsekin heti paketin avattuani ^___^

      Poista
  7. Ihanasti koottu paketti, kun on mukana myös nopea versio "vierasvaraksi" -mukava lukea sitten myöhemmin millaisia muffineita noista valmisaineista tulee -muutamaa pakettia olen pyöritelly kaupassa, mutta vain yhtä kokeillut! :) -ja pannulapuissa on kyllä teemaan sopiva kuosi :)

    VastaaPoista
  8. Voi vitsit, vaikka mitä kivaa ja hyödyllistä! Tuommoisia metallisia muffinssivuokia voisi hyödyntää monella tapaa, voisi esim. jonkun pienen piirakan niihin tehdä, semmoisia suupalan kokoisia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo onkin muuten hauska idea, täytyypä kokeilla!

      Poista