sunnuntai 19. elokuuta 2012

Synttärit part 2

Muinaiset Muumiot 
 Lauantaina juhlin tosiaankin synttäreitä vielä hieman kavereiden kanssa ja aikuisten juhlimisen merkeissä hieman alkoholia nautiskellen. Suolasena tarjottavana toimi nämä "muinaiset muumiot" tai muumionakit, niinkuin kyltissä luki. Nämä on siis valmistettu nakeista, jotka on kiedottu voitaikinaan ja paistettu uunissa sen verran että käärö sää hieman väriä. Silmät on tehty majoneesista, ja  muumioiden pupillit on samaa tavaraa mustalla elintarvikevärillä käsiteltynä. Kaikki muumiot meni hyvin illan aikana kaupaksi! Se on hyvä se, eli varmasti toimiva ratkaisu jota täytyy hyödyntää toistekin!

Neitsyiden silmämunat 
Tässä on hieman makeaa tarjottavaa, eli "neitsyiden silmämunia". Nämä on valmistettu pelkästä suklaasta ja erilaisia väriaineita hyödyntäen. Harmi vaan, että nyt sattui olemaan niin tolkuttoman lämpimät säät että silmät vähän hikoili, ja vaikka kuinka suklaata temperoi niin sai pelätä että sulaako ne pöytään...

Liiskattuja lepakoita
Kolmantena vaihtoehtona ruokalistalla oli "liiskattuja lepakoita". Näiden kanssa kävi vähän samoin kuin silmämunien, eli eivät tykänneet lämpimästä säästä, ja eivät ehtineet kuivahtaa haluamallani tavalla, vaikka jo edellisenä päivänä valmistin nämäkin. Se voi olla, että kuivumisen olisi kuitenkin hyvä antaa tapahtua huoneen lämmössä näiden kohdalla. Lepakot on siis kick- patukasta valmistettu. Patukat on liiskattu yhdeksi suureksi möntiksi, kaulittu litteäksi ja siitä lepakkomuotilla otettu näitä kuvioita.

"Soija" toi pienen lahjan! 

Sisältä paljastui Jane kuutiossa :D
 Sain myös vielä lahjankin! Kiitokset tästä valtavasti, tämä oli aivan ihastuttava! Kuution sisällä on kissani Jane, joka näkyy joka kulmasta katsottuna. Aivan ihana idea! <3 Meillä oli viime vuonna koulussa päivä, jolloin sai tuoda lemmikkejään studiokuvia varten kuvattavaksi, ja Jane oli yksi malleista. Hauska huomata että niitä kuvia on vieläkin tallella :)

Jenna toi kukkia
Jenna toi kukkia tullessaan, kiitos näistäkin! Kukat on aina ihana yllätys :)

Korttikollaasi
Ja tässä vielä korttikollaasi saamistani synttärikorteista. Yksi kyllä puuttuu, mutta se näkyy tuola ylempänä lahjan kanssa. Ihania ja aivan minun näköisiä kortteja kaikki! Erityismaininta ja kiitos Paavo kortista!! :D Awws, hauska huomata miten kaverit muistaa minusta tommosia pieniä yksityiskohtia :D

1 kommentti: