torstai 3. huhtikuuta 2014

Schwarzwaldin kääretorttu


Herkullinen Schwarzwaldin kakku muuntuu helposti ja näppärästi myös kääretortuksi! Vaivattomasti valmistuva kääretorttu on ihanan suklainen, täyte taivaallisen pehmeä ja kirsikat tuovat torttuun raikkautta. Ihana tarjottava kaikenkokoisiin juhliin, ja vie taatusti kielen mennessään!

Torttulevy:
4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 rkl vehnäjauhoja
2 rkl tummaa kaakaojauhetta

Täyte:
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl sokeria
1 tl vaniliinisokeria
1 dl hienonnettuja säilykekirsikoita
1 dl rouhittua suklaata
2 dl kuohukermaa

Valmista kääretorttulevy. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne munasokerivaahtoon. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle ja paista noin 7 minuuttia.

Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille ja valmista täyte.

Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi. Sekoita ne tuorejuustoon. Sekoita joukkoon myös rouhittu suklaa. Levitä kirsikkaseos torttupohjan päälle, ja sen päälle tuorejuustotäyte. Rullaa kääretortuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti