tiistai 18. joulukuuta 2012

Miss Cupcake palkinto


Eilen oli postipoika koittanut käydä ovellamme tuomassa isokokoista pakettia, mutta koska ketään ei siihen aikaan sattunut olemaan kotona, piti paketti tänään käydä hakemassa postista. Se sisälsi Miss Cupcake kilpailun palkinnon, eli kuvassa näkyvän suklaakiekon sekä alemassa paketissaolevan höylän, jolla kiekosta saa kauniita koristeita höylättyä. Ja kaunis joulukortti tuli myös paketin mukana :)

Yllätyin aika lailla, sillä kiekko oli melkosen iso! En kuvaa varten viitsinyt alkamaan availemaan paketteja ja asettelemaan kauniisti, en vielä ehdi ottaa käyttöön - viikonloppuna reissaankin jouluksi vanhempieni luokse, ja vielä on vaikka mitä tekemistä...  Mutta kuvasta hahmottaa kyllä aika hyvin kiekon kokoa. Olen kyllä suuren kiitoksen nami-hiirelle velkaa tästä palkinnon luovuttamisesta :)

Tässä muistutus vielä muffinssista, jolla kilpailuun osallistuin:


4 kommenttia:

 1. Palkinto on tosi hieno samoin kuin tuotoksesi jolla palkinnon nappasit.
  Mielenkiinnolla odotan millaisia juttuja taiot tuolla härvelillä....

  VastaaPoista
 2. Onnittelut vielä kerran :)
  Itsellä ei ole moisesta kokemusta, mutta varmasti saa käytettyä kiekkoa kaikkeen kivaan

  VastaaPoista
 3. Toivon, että palkinnosta on makeaa iloa!
  Sveitsissä kiekko laitetaan usein pöydälle aterian päätteeksi - ja perhe tai mahdolliset vieraat saavat jokainen koristella oman jälkiruokansa :D ! Ja sitten niitä vielä arvostellaankin ennen nauttimista...

  Hauskoja makeita hetkiä päydän ympärille!

  VastaaPoista
 4. Onnea! Tuo kiekko on minullakin tosin hieman erilaisella kuviolla =) muistais vain käyttää :D

  VastaaPoista