perjantai 21. syyskuuta 2012

SLY20 "porkkanapalkinto"Kylläpä nyt on ollut jännittävä viikko, nimittäin jälleen kotiin tullessa minua oli odottamassa paketti. Tällä kertaa sain Salainen leivontaystävä- ringin myötä sponsoripalkinnon Maku- lehdeltä, palkintona keräämistäni porkkanaruusuista. Porkkanaruusuja ringissä saa pienistä ylimääräisistä aktiivisuuden osoituksista, kuten hyödyntämällä kuukauden pakettia, kommentoimalla toisten rinkiläisten blogeja ja tällä kierroksella mm. inventoimalla keittiön tarvikkeita. 

Kirja sisältää paljon erilaisia ohjeita, jotka ovat jaoteltu sen mukaan mistä maasta ne ovat peräisin. Esittelen alla muutamia kuvia kirjasta, jotka nostattivat ainakin itselläni veden kielelle, ja joita haluan päästä kokeilemaan. Mulla taitaa olla vähän nälkä, kun kaikki suolaset leivonnaiset tuntui niin vastustamattoman ihanan herkullisen näköisiltä.... :D

Seuraavalle Salainen Leivontaystävä- kierrokselle ilmoittautuminen alkaa muuten ensi kuun alusta. Suosittelen kaikkia, joilla leipomiseen on vähääkään intressiä, lähtemään mukaan, sillä niin ihana harrastus tästä toiminnasta kehkeytyy. Lähempänä ilmoittautumispäivää teen vielä tarkemman postauksen aiheesta ja esittelen hieman omaa ensimmäistä sly- kierrostani. Mutta, nauttikaa kuvista! Myöhemmin, kun pääsen ohjeita testaamaan, jaan myös reseptejä ;)

Rasstegai/Avonaiset sienipiiraat
Berliner Pfannkuchen / Berliininmunkit

Coca / Pizzaleipä
Osloringer / Oslon kiekot
Sun-dried tomato and cheese bagels / Aurinkokuivatuilla tomaateilla ja juustolla maustetut rinkelit
Grissini / Leipätangot
Dansk krans / Tanskalainen kranssileipä

3 kommenttia:

 1. Kiva postaus"porkkana"-palkinnosta, ihania herkkuja löysitkin jo sieltä, tässä tulee vesikielelle vaikka itse juuri syönyt ruoan, kahvi herkutkin nautittu ja saunasta juuri tulin =)

  VastaaPoista
 2. Yksi kappale kirjakateutta tuntevia ilmoittautuu! :) Tuo kirja on ollu lainassa ja uudelleen lainassa kirjastosta ja aina löytyy jotain mitä pitäisi kokeilla.

  VastaaPoista
 3. Ahkeruus on ilomme - palkintojakin ilmestyy aina tavalla tai toisella :D
  Toivon, että nautit kirjastasi. Ne pienet tarinatkin ovat hauskoja lukea vaikka pullien paistumista odotellessa.

  VastaaPoista