torstai 19. tammikuuta 2012

Hyvää ruokahalua!Päätin eilen kokeilla saada tavalliseen, yksinkertaiseen ruokaan hieman uudenlaista ilmettä, ja tadaa! Tällasta syntyi. Näitä nakkeja voi käyttää esim. halloweentarjoiluissa "madonsyöminä nakkeina" tms, tai viihdyttää ihan tavallista arki-iltaa toisenlaisella tarjoilulla. Itse sain ainakin miehen hämmästelemään suuresta ja pyörittelemään päätään ihmeissään. Ideasta minulle vinkkasi koulukaverini.


Elikkä, nämä nakkiset on hyvin yksinkertaista valmistaa. Tarvitaan ainoastaan nakkeja ja spagettia, ja mahdollisesti jotakin mausteita, oman maun mukaan. Pilkotaan spagetti mukavan mittaisiksi  palasiksi ja työnnetään nakin sisään. Lisäsin itse keitinveteen lihaliemikuution, tilkan öljyä, valkosipulia ja currya.


Kokeilin nakkien valmistusta hieman erimittaisilla spageteilla. Tässä "madot" ovat hiukka pidempiä. Näitä tosin on alkuun hieman työläämpi asetella kattilaan kivasti.


Tässä sitten taas hieman lyhkäsemmillä matosilla. Kuva valmiista nakeista yllä.


Tämän näköisiä tuli sitten pidemmillä spageteilla, kun oli keitetty valmiiksi. Näitä tehdessä kannattaa katsoa kellosta spagetin kiehumisaika, ettei jää raa'aksi. Itsellä kun on ollut tapana katsoa silmämääräisesti milloin pasta on hyvää, mutta kun se on näin pientä ja vielä lihan sisässä, on silmämääräinen arviointi vaikeampaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti