sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

SLY22: Maaliskuun paketti


Sain jo keskiviikkona viestin ärräpaketista, mutta koska olin lomailemassa toisella paikkakunnalla, pääsin hakemaan sitä eilen illalla kun palasin kotiin. Onneksi ärrät on viikonloppuisinkin auki, toisin kuin posti, joten pääsi heti pakettia hakemaan ja iuntoilemaan sen sisällöstä :)

Harmikseni vain pakettia oli runnottu aika kovin ottein :( Kyse ei suinkaan ollut siitä että parini olisi sen huonosti pakannut, ei, vaan paketti oli joutunut koville. Paketissa ollut vuoka oli mennyt ruttuun, mutta onneksi mieheni sai sitä oiottua aika hyvin. Samoin pahvipaketissa ollut vehnärouhepaketti oli repeillyt ja halkeillut aika pahasti, pelastin jäljellä olevan sisällön tuohon lasipurkkiin. Oli myös aivan pienestä kiinni, ettei appelsiinimehupurkki ollut räjähtänyt paketissa, niin kovin oli sekin rypyssä. Mutta onneksi purkki kesti. Paketti sisälsi myös ananasrenkaita (nams), kirsikoita sokeriliemessä sekä sokeroituja appelsiininkuoripaloja. Mukana oli myös piristävä kirje sekä ohjeet appelsiinisämpylöihin, appelsiinibriossiin, pikkubriosseihin muffinssivuoissa sekä keikauskakkuun. Mielenkiintoisia ohjeita, en olekaan mitään näiden kaltaista koskaan tehnyt! Suuret kiitokset paketista parilleni :)

Kirjeessä kyselit myös, että pidänkö keväästä. Ja täytyy kyllä myöntää että vaikka olenkin tällainen kauhusta pitävä synkiö, niin kyllä se kevät aina piristää pitkän talven jälkeen ;) Sitä saa ihan uutta intoa tehdä asioita. :)

Hauskaa kevättä myös sinulle salainen ystäväni, ensi kuun pakettia ja paljastusta jo odotellaan... ;)

3 kommenttia:

 1. Välillä saavat pakettiraasut niin kovaa kyytiä, että ihme, että kestävät edes kasassa perille :( Kisukin näyttää selkäänsä kameralle, taitaa olla joku protesti kuljetukselle menossa siinä.

  Appelsiinisämpylät vaikuttavat hauskoilta! Kiva yllätys sinullakin :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, että paketti on tullut perille! Harmillista, ettei kuljetus tällä kertaa onnistunut kovin hyvin. :( Onneksi sait tavarat kuitenkin pelastettua!

  Kissa saattaa protestoida myös sitä kun en muistanut hänelle laittaa herkkuja mukaan. No, ensi kerralla sitten ;)

  ♥: Sly

  VastaaPoista
 3. Hieno paketti ja kiva tuo kakkuvuoka... Olipas pakettia käsitelty huonosti :/

  VastaaPoista